Selectarea culorilor pentru rochia ta de mireasă | edenbride.ro

Selectarea culorilor pentru rochia ta de mireasă | edenbride.ro

Există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont dacă preferați rochiile de mireasă fildeș, albe sau chiar colorate. Alege mai întâi o nuanță care să completeze nuanța pielii tale. Încearcă multe ținute albe și goale dacă poți să vezi care ți se potrivește cel mai bine. Albul pur arată cel mai bine atunci când este combinat cu culori care nu sunt prea calde. Alegeți tonuri mai reci de albastru, roz sau chiar gri. Fildeșul arată uimitor atunci când este combinat cu orice nuanță. Alegerea ta implică și tradiția în mare măsură. Miresele care doresc să-și respecte cultură pot alege o altă rochie decât cea albă sau pot aranja schimbarea îmbrăcămintei în timpul ceremoniei.

Materialele textile folosite în realizarea unor rochii de mireasă alb pur au fost albite pentru a le conferi nuanța lor strălucitoare. Natural sau albul diamant sunt alternative excelente la fildeș, deoarece sunt oarecum mai moi, dar nu la fel de cald. Pe cei cu tonuri de ten medii sau mai închise, această nuanță apare cel mai bine.

Datorită tonului său cald, care arată mai natural și funcționează bine cu tonurile pământii, fildeșul este o nuanță frumoasă pentru o rochie de mireasă boho. O rochie dramatică are spatele cu gaura cheii și mâneci bufante pentru dramă și un aspect captivant.

O rochie tip sirenă este garantat că va atrage atenția cu corsetul pur și accente minunate de dantelă plutitoare pe piept, talie, mâneci și spate. În plus, s-ar putea să arăți doar cantitatea potrivită de glamour în ziua nunții tale, datorită designului său de sirenă și strălucirii subtile. Nu în ultimul rând, trena extra-lungă produce o siluetă imbatabil de atractivă. Această rochie de mireasă superbă este garantată să lase pe toată lumea în uimire cu designul său frumos de sirenă fără efort.

Rochii de mireasă albe purtate în tradiție

Rochii mireasă ieftine tradiționale au adesea decolteuri sau nasturi iluzii, precum și modele din dantelă sau satin. Cu toate acestea, puteți alege să obțineți una dintre aceste rochii în alb pentru un aspect pur clasic. Cu dantelă grafică rafinată, o trenă care întoarce capul și o combinație de caracteristici clasice și moderne. Un decolteu adânc este la modă în acest an și adaugă o notă de erotism.

Rochii de mireasă albe contemporane

Totul este în detalii dacă vrei să pari modern în timp ce porți o rochie albă pură. O rochie cu un corset din dantelă cu mărgele care strălucește în timp ce dansezi toată noaptea și este potrivit pentru o prințesă contemporană. Această rochie de mireasă inspirată de balerină are o notă capricioasă datorită fustei pufoase din tul cu etaje.

Rochii de mireasă albe cu un stil minimal

O rochie de mireasă albă simplă poate fi perfectă pentru mireasă care apreciază un aspect rafinat, dar atemporal. Caracteristicile elegante, cum ar fi decolteul rotunjit și spatele deschis, sunt completate de decupaje laterale senzuale și moderne, cu inserții de tul iluzie. Mireasa care dorește să impresioneze va iubi fusta elegantă și spectaculoasă.