Cele mai bune filme de Crăciun

Cele mai bune filme de Crăciun

Vizionarea filmelor de Crăciun poate fi o activitate distractivă și plăcută de familie, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă. Există o mare varietate de filme de Crăciun disponibile, care pot satisface gusturile și interesele tuturor membrilor familiei.

Pentru a face această activitate cât mai plăcută, puteți lua în considerare următoarele sfaturi:

 1. Alegeți filmele în funcție de vârstă și interesele membrilor familiei. Există filme pentru copii, filme pentru tineri și filme pentru adulți, așa că asigurați-vă că alegeți ceva care să fie potrivit pentru toți.
 2. Faceți o selecție de filme înainte de a începe să le vizionați. Astfel, veți putea avea opțiuni de rezervă dacă un film nu este pe placul tuturor.
 3. Asigurați-vă că aveți mâncare și băuturi gustoase la îndemână. Dulciurile de Crăciun, covrigii calde și ceaiul cald sunt doar câteva opțiuni care se potrivesc perfect cu o seară de vizionare a filmelor de Crăciun.
 4. Creați o atmosferă plăcută în cameră. Puteți aprinde lămpițe în jurul camerei, pune căldură suplimentară și face un foc în sobă dacă aveți una.
 5. Nu uitați să vă bucurați de moment și să vă distrați împreună. Vizionarea filmelor de Crăciun poate fi o modalitate excelentă de a vă conecta cu ceilalți membri ai familiei și de a vă bucura de timpul petrecut împreună.

Filme de Crăciun pe care trebuie să le urmărești

Iată câteva sugestii de filme de Crăciun pe care le puteți viziona:

 1. „Moș Crăciun și renii” (1934) – o animație clasică care urmărește aventurile lui Moș Crăciun și ale renilor săi în timp ce livrează cadourile de Crăciun copiilor din întreaga lume.
 2. „A Christmas Carol” (1951) – o adaptare a cunoscutului roman al lui Charles Dickens despre bătrânul avar Ebenezer Scrooge, care este vizitat de fantomele trecutului, prezentului și viitorului și învață importanța dăruirii și a bucuriei de Crăciun.
 3. „Miracle on 34th Street” (1947) – în această comedie, un bărbat care se prezintă drept Moș Crăciun este angajat să lucreze la un magazin de Crăciun și încearcă să convingă o fată sceptică că el este într-adevăr Moș Crăciun.
 4. „It’s a Wonderful Life” (1946) – în această dramă, un bărbat care a renunțat la visurile sale este vizitat de un înger care îi arată cum ar fi fost viața dacă el nu ar fi existat.
 5. „The Santa Clause” (1994) – în această comedie, un tată îndoielnic care preia rolul lui Moș Crăciun după ce acesta cade de pe acoperișul casei sale își dă seama că a devenit într-adevăr Moș Crăciun.
 6. „Elf” (2003) – în această comedie, un bărbat care a crescut ca un elf în Polul Nord își dă seama că este într-adevăr un copil uitat și își face drum spre New York pentru a-și găsi tatăl adevărat.
 7. „Love Actually” (2003) – această comedie romantică urmărește mai multe povești de dragoste în timpul sărbătorilor de Crăciun în Londra.
 8. „The Polar Express” (2004) – în această animație, un băiat îndoielnic că Moș Crăciun există este invitat să ia parte la o călătorie misterioasă spre Polul Nord, unde își dă seama că Moș Crăciun este într-adevăr real.
 9. „Home Alone” (1990) – în această comedie, un băiat rămas acasă în timp ce familia sa merge într-o călătorie de Crăciun se trezește luptându-se cu doi hoți care încearcă să intre în casa sa.
 10. „A Christmas Carol” (2009) – o altă adaptare a romanului lui Charles Dickens, această versiune îl are în rolul principal pe actorul Jim Carrey în mai multe roluri, inclusiv ca Ebenezer Scrooge.

Sper că aceste sugestii vă vor ajuta să găsiți un film de Crăciun pe gustul dumneavoastră. Să aveți o sărbătore plină de bucurie și de spiritul sărbătorilor!