Things Heard & Seen (2021) pe Netflix

Things Heard & Seen (2021) pe Netflix

Schimbare de atmosfera pentru Netflix in privinta noutatilor saptamanii. Astfel, dupa excelenta comedie poloneza Sexify difuzata incepand cu saptamana trecuta, a venit vremea sa tremuram intr-o casa bantuita odata cu filmul Things Heard & Seen cu Amanda Seyfried si James Norton in rolurile principale.

Adaptare a best-seller-ului All Things Cease to Appear al lui Elizabeth Brundage, filmul incepe cu mutarea lui Catherine si George Clare, un cuplu din Manhattan care decide sa se instaleze intr-o regiune rurala. Impreuna cu fiica lor, cuplul incearca sa se acomodeze cat mai repede insa isi dau seama la scurt timp ca locul este bantuit de spiritele ocupantilor precedenti. Iremediabil, aceasta amenintare “fantoma” va incepe sa afecteze relatia de cuplu si Catherine va descoperi o serie de secrete intunecate ascunse de sotul sau.

Things Heard & Seen (2021) poate fi urmarit pe Netflix de cinefili

Ca de obicei, nu vom spune mai multe lucruri despre continutul acestui film. Trebuie doar sa stiti ca daca aveti impresia ca veti tremura la propriu in fata acestui film care ne vorbeste despre o casa bantuita de spirite malefice va cam inselati.

In ciuda ambiantei horror instalate inca din momentul in care ne este prezentat cuplul, aceasta atmosfera incepe sa se cam estompeze destul de rapid pentru a lasa locul in cele din urma unui thriller destul de clasic. Schimbarile de comportament induse de posesie raman evident subiectul principal al filmului insa scenariul ar fi putut la fel chiar si in absenta spiritelor dupa parerea noastra. Cat despre manifestarile acestora din urma, sa spunem ca rezultatul pe ecran este mai degraba…low cost.

In ciuda acestei mici dezamagiri cu privire la continutul infricosator al filmului, acesta nu este un film rau si se poate baza pe o distributie solida. Amanda Seyfried si James Norton nu mai trebuie sa ne dovedeasca cat sunt de talentati si sunt insotiti in acest film de tanara Natalie Dyer, Murray Abraham si Rhea Seehorn (excelenta Kim din Better Call Saul).